Bericht versturen
Huis >

Anhui Yushun Plastic Co., Ltd. Bedrijfprofiel

Fabrieksreis
Productielijn

Anhui Yushun Plastic Co., Ltd. fabriek productielijn 0Anhui Yushun Plastic Co., Ltd. fabriek productielijn 1Anhui Yushun Plastic Co., Ltd. fabriek productielijn 2Anhui Yushun Plastic Co., Ltd. fabriek productielijn 3Anhui Yushun Plastic Co., Ltd. fabriek productielijn 4

        

        

Anhui Yushun Plastic Co. , Wordt Ltd gevestigd in Gujing-het park van de alcoholische drankindustrie, Qiao-Districtscommissie, zeer belangrijke de investeringsondernemingen van de districtsoverheid. Het bedrijf behandelt een gebied van 30 mu, met een totale investering van 120 miljoen yuans, met inbegrip van 100 miljoen yuans in vaste activa's. Het project heeft 3 nieuwe productieworkshops en pakhuizen en de 1 bureaubouw, met een totaal bouwgebied van 20.000 vierkante meters gebouwd.

Het bedrijf veroorzaakt en stelt nieuw tegel nivellerend systeem, kaart van de de spijkerdraad van het tegel de dwars, plastic staal, plastic nylon kabelband, hoofdzakelijk plastic uitbreidingsbuis en andere plastic producten in werking. De producten worden hoofdzakelijk uitgevoerd naar de Verenigde Staten, Duitsland, Doubai, Zuid-Afrika en andere Europese en Van het Middenoosten landen. De persoon verantwoordelijk voor het bedrijf, Zon Xiaofei is Gujing-de laatste jaren stad, volgens hem, het ondernemingsklimaat van Qiao-district blijft optimaliseren, mijdt Yu de plastic industrie van het project, hebben het licentiebeheer, de installatiebouw, de productie en de uitvoer de volledige steun van de verwante afdelingen van Qiao Cheng.

        

OEM/ODM

Wij hebben hogere ontwerpers die producten ontwerpen en kunnen aanpassen om aan uw vereisten, professioneel kwaliteitscontrolepersoneel te voldoen dat de kwaliteit van elk product kan strikt controleren en de rijke het werkervaring u kan leveren meer professionele dienst. Wij hebben op verzoek vele ontwerpen van verpakking en vormen. Als u in om het even welk van onze producten geinteresseerd bent of wij zouden een gepaste volgorde willen bespreken. Gelieve te voelen vrij om ons te contacteren, verheugen wij ons op in de nabije toekomst het vormen van succesvolle zakelijke relaties rond de wereld.

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China De plastic Schroef van de Muurstop Leverancier. Copyright © 2023-2024 plasticsclips.com . Alle rechten voorbehoudena.